Könyv: A kávék költője (Anthony Capella)


A könyv magyarul!Könyv: A kávék költője (Anthony Capella)London, 1896. Robert Wallis pénztelen és gondtalan világfi. Amikor egyéb bevételi lehetőség híján Samuel Pinker londoni kávénagykereskedő szolgálatába áll, nem sejti, hogy élete egyszer és mindenkorra megváltozik. A költői babérokról csak álmodó, de a szavakkal jól bánó fiatalembertől azt várják, hogy Pinker lányával, a szenvedélyes Emilyvel együttműködve fogalmazza meg és kategorizálja a különböző kávék ízeit.
Ez a váratlan feladat átfogó érzéki, érzelmi és az események alakulása folytán tényleges utazásra indítja hősünket, melynek során a kávék költője a kávé különböző ízei mellett mindenekelőtt önmagát fedezi fel.

Anthony Capella az afrikai Ugandában született 1962-ben. Első regénye, a Szerelem étke 19 nyelven jelent meg, egyebek közt magyarul is. A Kávék költője elsöprő, érzéki, két évtizeden és három kontinensen át kanyargó szerelmi történet, egzotikus és feledhetetlen érzékek lakomája. A szerző írásai elválaszthatatlanok a gasztronómiától, regényeit áthatja a kulinária és az azzal összefonódó érzékiség.Letöltés Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A kávék költője (Anthony Capella)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A kávék költője (Anthony Capella), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A kávék költője (Anthony Capella):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  548
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  700 gr
  ISBN:
  9789639973589
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2236003 / 1090789
  Fordító:
  Szabó Réka Eszter  TAGS:

  online Könyv: A kávék költője (Anthony Capella), Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) fb2, download Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) PDF , download Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) IPhone,

  online Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) pdf

  , ingyenes Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) txt, letöltések Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) rtf, online Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) FB2 , e-Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) letöltések txt, ingyenes Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) letöltések, eKönyv: A kávék költője (Anthony Capella) download MOBI, letöltések Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) IPad, olvas Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) MOBI, olvas Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) docx, ingyenes Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) awz, download eKönyv: A kávék költője (Anthony Capella) iPad , ingyenes Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) DJVU,

  download Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) dvd, olvas Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) txt, Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) letöltések DJVU, Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) letöltések ingyenes, Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A kávék költője (Anthony Capella) pdf ingyenes, Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) letöltések epub ingyenes, Könyv: A kávék költője (Anthony Capella) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply