Könyv: A harmadik híd (Szilasi László)


A könyv magyarul!Könyv: A harmadik híd (Szilasi László)A hajdani kanadai emigráns, a Németországból hazatért nyomozó és az itthon maradt utcazenész éli és meséli az életét ebben az egyetlen napnyi regényben. A cselekmény helyszíne Szeged napfényes városa, annak már-már kultikus színhelyei, a Dóm tere, a belváros gondosan kikövezett utcái, az árnyas Tisza-part, a ferencesek ősi temploma. Ám a cselekmény által nem derűs és boldog sorsok bontakoznak ki, hanem az élet mélyebb és hidegebb bugyraiba merülhetünk bele.
Egy minap tartott osztálytalálkozón veszi kezdetét a történet, hogy aztán hősi tettekre és gyengeségekre, csalásokra, elhallgatásokra, szétfoszló álmokra, rejtett életekre, ifjúkori bűnökre és örömökre nyíljon rá az elbeszélés ablaka. Középkorú emberek, régi barátok mesélik vagy hallgatják el, mi történt velük az utóbbi harminc év alatt, s hogy mi történik velük most. Sok jó, sok rossz, sok igaz, sok hazugság.

És ebből a regényből megtudhatjuk azt is, mi a mondat otthona. Hogy lehet az szív, test, lélek, szellem. Persze. De a mondat legfőbb otthona az ember sorsa és esendősége, amiben nyugalmat mégsem lelhet soha.

Bátor, lesújtó, nyugtalanító, katartikus könyvet tart a kezében az olvasó.
(Darvasi László)Letöltés Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A harmadik híd (Szilasi László)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A harmadik híd (Szilasi László), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A harmadik híd (Szilasi László):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  348
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  448 gr
  ISBN:
  9789631431667
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2469417 / 1096185  TAGS:

  online Könyv: A harmadik híd (Szilasi László), Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) fb2, download Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) PDF , download Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) IPhone,

  online Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) pdf

  , ingyenes Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) txt, letöltések Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) rtf, online Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) FB2 , e-Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) letöltések txt, ingyenes Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) letöltések, eKönyv: A harmadik híd (Szilasi László) download MOBI, letöltések Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) IPad, olvas Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) MOBI, olvas Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) docx, ingyenes Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) awz, download eKönyv: A harmadik híd (Szilasi László) iPad , ingyenes Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) DJVU,

  download Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) dvd, olvas Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) txt, Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) letöltések DJVU, Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) letöltések ingyenes, Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A harmadik híd (Szilasi László) pdf ingyenes, Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) letöltések epub ingyenes, Könyv: A harmadik híd (Szilasi László) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply