Könyv: A főnök (Baráth Viktória)


A könyv magyarul!Könyv: A főnök (Baráth Viktória)Valóban te irányítod a saját életedet?

Ana Moreno békés életet él Albuquerque legtehetősebbek által lakott negyedében. Mindene megvan, amiről egy nő álmodhat: csodás ház, személyzet és egy milliomos vőlegény, akivel boldogan tervezgetik a jövőjüket. A rózsaszín álomvilágnak azonban vége szakad, mikor egy este ismeretlenek elrabolják Anát. A lány ekkor döbben rá arra, hogy az élete mégsem volt olyan fényes és csillogó, mint ahogy azt gondolta. Fogvatartója válaszút elé állítja: ha életben akar maradni, meg kell tanulnia alkalmazkodni ahhoz a kegyetlen világhoz, amibe került. A titkok és csalódások hálójában őrlődve azonban arra még ő sem számít, hogy a bosszúvágy egy teljesen új emberré fogja átváltoztatni.
Hol a határ jó és rossz között? Mire lehet képes az ember, ha a bosszú hajtja?
Vajon létezhetnek valódi érzelmek egy kegyetlen világban, vagy csak az érdek vezérli a tetteinket?

Baráth Viktória, az AranyKönyvre jelölt Első tánc című nagy sikerű könyv szerzője ezúttal egy izgalmakban, érzelmekben és erotikában gazdag történetben mutatja be az alvilág rideg valóságát.Letöltés Könyv: A főnök (Baráth Viktória) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A főnök (Baráth Viktória)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A főnök (Baráth Viktória), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A főnök (Baráth Viktória) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A főnök (Baráth Viktória):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  378
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9786155596834
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698916 / 1165768  TAGS:

  online Könyv: A főnök (Baráth Viktória), Könyv: A főnök (Baráth Viktória) fb2, download Könyv: A főnök (Baráth Viktória) PDF , download Könyv: A főnök (Baráth Viktória) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A főnök (Baráth Viktória) IPhone,

  online Könyv: A főnök (Baráth Viktória) pdf

  , ingyenes Könyv: A főnök (Baráth Viktória) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A főnök (Baráth Viktória) txt, letöltések Könyv: A főnök (Baráth Viktória) rtf, online Könyv: A főnök (Baráth Viktória) FB2 , e-Könyv: A főnök (Baráth Viktória) letöltések txt, ingyenes Könyv: A főnök (Baráth Viktória) letöltések, eKönyv: A főnök (Baráth Viktória) download MOBI, letöltések Könyv: A főnök (Baráth Viktória) IPad, olvas Könyv: A főnök (Baráth Viktória) MOBI, olvas Könyv: A főnök (Baráth Viktória) docx, ingyenes Könyv: A főnök (Baráth Viktória) awz, download eKönyv: A főnök (Baráth Viktória) iPad , ingyenes Könyv: A főnök (Baráth Viktória) DJVU,

  download Könyv: A főnök (Baráth Viktória) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A főnök (Baráth Viktória) dvd, olvas Könyv: A főnök (Baráth Viktória) txt, Könyv: A főnök (Baráth Viktória) letöltések DJVU, Könyv: A főnök (Baráth Viktória) letöltések ingyenes, Könyv: A főnök (Baráth Viktória) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A főnök (Baráth Viktória) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A főnök (Baráth Viktória) pdf ingyenes, Könyv: A főnök (Baráth Viktória) letöltések epub ingyenes, Könyv: A főnök (Baráth Viktória) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply