Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo)


A könyv magyarul!Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo)33 országban megjelent nemzetközi bestseller. A Navarra trilógiából az első regény megjelenése (2013) óta 600 000 példány fogyott el; A láthatatlan őrző 29, A csontok öröksége 12 (ez jelenik meg most magyarul), és az utolsó, tavaly novemberben megjelent kötet, az Áldozat a viharnak pedig máris 7 kiadást ért meg eddig világszerte.
Elkezdődik Johana Márquez mostohaapjának bírósági tárgyalása. A pert figyelemmel kíséri a várandós Amaia Salazar felügyelőnő, aki egy évvel azelőtt felderítette az úgynevezett “basajaun-bűntetteket”, amelyek félelemben tartották a Baztán völgyét. Amaia bizonyítékokat gyűjtött Jasón Medina ellen is, aki a “basajaun” modus operandiját utánozva megerőszakolta és megölte Johanát, a felesége kamaszkorú lányát. A bíró hirtelen bejelenti az ügy lezárását, ugyanis a vádlott öngyilkosságot követett el. Az általános felháborodás közepette Amaiát hívja a rendőrség, ugyanis a vádlott a felügyelőnőnek címzett búcsúüzenetet hagy, amelyben mindössze egyetlen szó szerepel: “Tarttalo”. Ez indítja el a második kötet izgalmas és érdekfeszítő cselekményeit egészen a végkifejletig.
A spanyol krimi-trilógia a baszk Pireneusokban fekvő Baztan-völgy falvainak sajátos világát mutatja be, melyben keveredik az ősi baszk mitológia, a kereszténység és a mágia. A thriller műfaj klasszikus elemein túl olyan természeti leírásokkal, pszichológiai elemekkel ötvözve, mellyel a műfaj kereteit feszegeti. Megjelenése után hazájában azonnal sikerkönyv lett, csak Spanyolországban 26 kiadásban jelent meg, azóta 28 országban adták ki. A megfilmesítés jogait Peter Nadermann (A tetovált lány) és a Constantin Film (A parfüm; Pompeii) vette meg.
A trilógia 1. kötete A láthatatlan őrző címmel 2014. októberben jelent meg.Letöltés Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  452
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  440 gr
  ISBN:
  9786155334252
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2642967 / 1150615
  Sorozat:
  Fordító:
  Szelivánov Júlia  TAGS:

  online Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo), Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) fb2, download Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) PDF , download Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) IPhone,

  online Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) pdf

  , ingyenes Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) txt, letöltések Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) rtf, online Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) FB2 , e-Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) letöltések txt, ingyenes Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) letöltések, eKönyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) download MOBI, letöltések Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) IPad, olvas Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) MOBI, olvas Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) docx, ingyenes Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) awz, download eKönyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) iPad , ingyenes Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) DJVU,

  download Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) dvd, olvas Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) txt, Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) letöltések DJVU, Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) letöltések ingyenes, Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) pdf ingyenes, Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) letöltések epub ingyenes, Könyv: A csontok öröksége (Dolores Redondo) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply