Könyv: A bálvány (Robert Merle)


A könyv magyarul!Könyv: A bálvány (Robert Merle)A bálványban Merle (akárcsak nagy történelmi regénysorozatában, a Francia históriában) ismét a 16. századba kalauzolja az olvasót. A főhősnő, a reneszánsz Itália egyik híres nőalakja, a földig érő szőke hajával, páratlan szépségével, műveltségével és szívjóságával mindenkit ámulatba ejtő Vittoria Accoramboni. A lányt becsvágyó anyja Rómába viszi, hogy gazdag, rangos férjet találjon neki. A nagy igyekezet ellenére csak az egyik bíboros jóságos, ám középszerű és erélytelen unokaöccse kerül a horogra, aki mellett Vittoria nyugodtan álmodozhat tovább az igazi férfiról, a nagy szerelemről. S az Paolo Orsini herceg személyében rövidesen meg is érkezik. Csakhogy a herceg még nős, meg kell szabadulnia Messalinaként viselkedő feleségétől. Azután pedig Vittoriát férje meggyilkolásával vádolva ártatlanul az Angyalvár börtönébe zárják. Kiszabadításáért küzdve a herceg arra kényszerül, hogy lázadást szítson, és a pápa ellen viseljen hadat. S mindezen akadályok leküzdése után újabb és újabb veszélyek fenyegetik Vittoria és a herceg boldogságát?
Ebben a fordulatos, hol mulatságos, hol kissé pajzán, hol nagyon is elszomorító romantikus történetben az idős Merle kedvére kiéli mesélőkedvét, ismét csak tanúbizonyságot adva nagy emberismeretéről, mélységes emberszeretetéről és a reneszánsz kori történelemben való jártasságáról.Letöltés Könyv: A bálvány (Robert Merle) ingyen

:Csatlakozz a több százezer elégedett tagok, akik hosszú órákat töltött keres multimédiás tartalmak online és időben, és most élvezik a legismertebb új könyvek, magazinok és képregények, köztük a Könyv: A bálvány (Robert Merle)


Itt van, és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek használatával:


 • Korlátlan könyvek, magazinok és képregények, bárhol is tartózkodik: közvetlenül a böngészőjében a számítógépen vagy a táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.

 • , hogy a legjobb Könyv: A bálvány (Robert Merle), magazinok és képregények bármilyen műfajban, beleértve akció játékok, kalandjátékok, anime, manga, Gyermek és Családi , klasszikusok, vígjáték, referenciák, útmutatók, dráma, Aliens, Horror, Zene, Romance, Sci-fi, fantasy, Sport, és még sok más.

 • Naponta új címeket adunk hozzá! Szeretjük frissen tartani a dolgokat.

 • Minden platform. Teljesen optimalizált.

 • Tekintse meg, hogy naponta több ezer ember szórakozik.
  Regisztrálj most, szerezd be a Könyv: A bálvány (Robert Merle) és szórakozz a korlátozások nélkül!  A részletei Könyv: A bálvány (Robert Merle):  Kiadó:
  Oldalak száma:
  560
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  540 gr
  ISBN:
  9789630783514
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2056828 / 1000591
  Sorozat:
  Fordító:
  Kamocsay Ildikó  TAGS:

  online Könyv: A bálvány (Robert Merle), Könyv: A bálvány (Robert Merle) fb2, download Könyv: A bálvány (Robert Merle) PDF , download Könyv: A bálvány (Robert Merle) MOBI, ingyenes letöltések Könyv: A bálvány (Robert Merle) IPhone,

  online Könyv: A bálvány (Robert Merle) pdf

  , ingyenes Könyv: A bálvány (Robert Merle) DJVU, ingyenes letöltések Könyv: A bálvány (Robert Merle) txt, letöltések Könyv: A bálvány (Robert Merle) rtf, online Könyv: A bálvány (Robert Merle) FB2 , e-Könyv: A bálvány (Robert Merle) letöltések txt, ingyenes Könyv: A bálvány (Robert Merle) letöltések, eKönyv: A bálvány (Robert Merle) download MOBI, letöltések Könyv: A bálvány (Robert Merle) IPad, olvas Könyv: A bálvány (Robert Merle) MOBI, olvas Könyv: A bálvány (Robert Merle) docx, ingyenes Könyv: A bálvány (Robert Merle) awz, download eKönyv: A bálvány (Robert Merle) iPad , ingyenes Könyv: A bálvány (Robert Merle) DJVU,

  download Könyv: A bálvány (Robert Merle) ingyenes

  , ingyenes letöltések Könyv: A bálvány (Robert Merle) dvd, olvas Könyv: A bálvány (Robert Merle) txt, Könyv: A bálvány (Robert Merle) letöltések DJVU, Könyv: A bálvány (Robert Merle) letöltések ingyenes, Könyv: A bálvány (Robert Merle) letöltések pdf ingyenes, Könyv: A bálvány (Robert Merle) pdf letöltések ingyenes, letöltések eKönyv: A bálvány (Robert Merle) pdf ingyenes, Könyv: A bálvány (Robert Merle) letöltések epub ingyenes, Könyv: A bálvány (Robert Merle) ePub letöltések ingyenes.

  Leave a Reply